Rygterne svirrer: Vil Facebook nu også streame musik?

Rygterne svirrer: Vil Facebook nu også streame musik?

Der bliver pustet og prustet i musikstreamingbranchen for tiden. Apple Music launchede i forgårs efter et par uger med uro på linjerne med blandt andet kritik fra Taylor Swift, Justin Vernon og en række store indielabels. Samtidig fortsætter debatten om musikstreaming generelt i kølvandet på, at Prince vil trække sin musik fra streamingtjenester og en øresønderlemmende kritik mod Apple fra Antony & The Johnsons – som de dog siden har slettet fra Facebook igen.

Nu lader det til, at endnu en af de helt store spillere vil bevæge sig ind i krigszonen i et eller andet omfang. Facebook har nemlig været i kontakt med store de helt store pladeselskaber, såsom Sony Music Entertainment, Universal Music Group og Warner Music Group.

Det skriver The Verge på baggrund af udtalelser fra flere kilder.

Om der rent faktisk er planer om en reel musikstreamingtjeneste eller det musikalske samarbejde tager en anden form, ved vi ikke. Sikkert er det i hvert fald, at de andre store tech-giganter – Apple, Amazon, Google og Microsoft – har deres respektive musiktjenester og at Facebook med cirka 800 millioner brugere med et højt dagligt tidsforbrug har muligheden for at ryste musik-posen gevaldigt.

Læs også: Ny Facebook-app: Del billeder fra dit liv med dine vigtigste venner

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af