El-P afslører oprindelsen af Run the Jewels’ håndtegn på Instagram

El-P afslører oprindelsen af Run the Jewels’ håndtegn på Instagram

Hvis du bobbede hoveder til Run the Jewels-koncerten på Arena under dette års Roskilde Festival, så bemærkede du nok det centrale håndtegn gone logo, som både rap-duoen og publikum smed i vejret.

Pistolhånd vs. kartoffelhånd er blevet Run the Jewels’ vartegn og det er ikke bare en tilfældighed. Idéen bag håndtegnene er, at det skal symbolisere et røveri. På deres foreløbigt to albums optræder der en kæde i den knyttede hånd, som gør symbolikken lidt tydeligere.

RTJ
Nu har El-P på Instagram afsløret, at idéen til håndtegnene blev grundlagt ved hjælp af en god, gammeldags email og en keyhanger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er kunstneren Nick Gazins idé, at de skulle være afhuggede, blodige og mumificerede. Hele idéen har slået temmelig solid rod i popkulturen, hvor de blandt andet er blevet kopieret på tegneseriehæfter med både Deadpool og Howard the Duck.

Run the Jewels arbejder i øvrigt på et Kickstarter-finansieret remix-album af ‘RTJ2’ udelukkende baseret på kattelyde. Jep. Det får selvfølgelig også en pote-version af logoet.

Du kan høre første skæring af ‘Meow the Jewels’ i form af remixet af ‘Early’ her.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Run the Jewels slipper katte-album til september med hjælp fra Massive Attack

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med