Ny tjeneste mixer dine emojis til præcis de ansigtsudtryk, du altid har manglet

Ny tjeneste mixer dine emojis til præcis de ansigtsudtryk, du altid har manglet

Har du også alt for ofte siddet og scrollet gennem dine emojis for at finde det perfekte udtryk til situationen, men endt med at give op og bare sende aben? Så er der godt nyt til dig.

En blot 17-årig italiener har udviklet et website, der tilfældigt mixer de velkendte emojis i ansigtsudtryk, der matcher enhver lejlighed. Der er faktisk ingen grænser for hvordan din emoji kan se ud nu.

Som for eksempel:
randemoji (4)

Eller:
randemoji (1)

Eller denne der har sin helt egen dagsorden:

randemoji (6)

Websitet er ret simpelt opbygget: Der kommer en tilfældigt mixet emoji frem på din skærm, kan du ikke lide den, skal du bare tappe på den. Du kan klikke i en uendelighed og få den ene skøre emoji frem efter den anden. Er man lidt fix på fingrene er det faktisk muligt selv at få indflydelse på de små, gule sataner ved at ændre i websitets URL, da hver mund, øje og andre elementer på emojien har sit eget tal.

Værktøjet hedder Randemojinator og er ganske gratis.

Det er altså nu en saga blot ikke at kunne udtrykke sig og kommunikere fuldstændigt præcist gennem emojis. En brugerundersøgelse viser at 97 procent af 13-24-årige anvender emojis regelmæssigt. Flere respondenter i undersøgelsen svarer at de bruger emojis hele tiden eller det meste af tiden, når de sms’er.

Når du er tilfreds med din mærkelige, men helt perfekte emoji kan du dele den på Facebook og Twitter eller downloade den. Den eneste mangel på websitet er, at den ikke arbejder så godt sammen med din smartphone og du vil jo netop gerne kunne bruge disse emojis i din daglige digitale kommunikation. Det næste må blive en app med samme princip, hvor man kan tilføje sine yndlings-emojis til sit tastatur. Vi venter spændt.

Læs også: Snapchat introducerer to nye hjerter – men hvad betyder de?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af