Sony lancerer en PlayStation 4 i Darth Vader-specialudgave

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Star Wars-nyhederne vil ingen ende tage i disse dage i kølvandet på Star Wars-konferencen D23. Først fik vi nyheden om at Mads Mikkelsen skal spille med i næste års spin off-filmserie ‘Rogue One’ og siden fik vi navn på instruktøren til ‘Episode IX’.

Sony vil være med på den galej og har offentliggjort, at de smider en specialudgave af PlayStation 4 i forbindelse med lanceringen af det længe ventede ‘Star Wars: Battlefront’-spil, der kommer til november.

Det er absolut ikke første gang, de gør det. Samme stunt lavede de som optakt til ‘Batman: Arkham Knight‘ tidligere på året, ligesom der kommer en blodrød PlayStation 4, når ‘Metal Gear Solid V: The Phantom Pain’ lander 1. september.

Den specielle konsol har et stort billede af Lord Vader på siden, Star Wars-logoer på kanten og en dual shock-controller, der efterligner designet på den mørke sithfyrstes brystplade.

Sammen med specialudgaven følger en pakke af spil og fanboy-grej. Den kan købes fra 17. november.

Læs også: Gamescom: Otte lækre spiltrailere fra Tysklands gaming-mekka

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af