Mø starter ny, kreativ legestue for sig selv og sine fans i samarbejde med Microsoft

Mø starter ny, kreativ legestue for sig selv og sine fans i samarbejde med Microsoft
Foto: MØ / Instagram

I samarbejde med Microsoft slår dørene op til et kreativt, digitalt rum, hvor hun kan få afløb for sine kreative impulser

Hele Møs univers har altid været præget af en særlig grafisk identitet, som hun selv har stået bag. Det er før i tiden foregået med pen, papir, limstifter og scannere, men med Microsofts nye tablet Surface Pro 4 og den medfølgende stylus-pen kan hun sende sine kreative udtryk direkte ud til fans.

Tanken er så samtidig, at hun kan invitere fansene indenfor i dette univers, som kan byde ind med alt fra collager, tour-offentliggørelser eller fan-versioner af videoer, der altsammen kan laves og viderebygges i det kreative rum.

Enhver kan tage del i MøxSurface-legen gennem Microsofts OneNote-system, som man enten kan downloade som gratis app til AndroidOS X og iOS eller tilgå direkte på nettet – også selvom man ikke har en tablet.

 

yourstrulyMo

Bag projektsamarbejdet står det københavnske bureau Volume, der tidligere har lavet et samarbejde omkring Mew og en crowdsourcet video til ‘The Night Believer’.

Læs også: Alt, du bør vide om Windows 10-liveeventet: Nye smartphones, ny Xbox og den ultimative laptop

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af