‘Call of Duty’ og andre af Activisions spil er på vej til det store lærred

‘Call of Duty’ og andre af Activisions spil er på vej til det store lærred

Filmverdenen kan være et farligt og nådesløst sted, selv for en veltrænet soldat fra ‘Call of Duty’-universet. Det har flere spil-franchises måttet sande efter de er floppet fælt i bevægelsen fra konsol til kino.

Men det afskrækker ikke Activision-Blizzard, der står bag ‘Call of Duty’, ‘World of Warcraft’ og ‘Skylanders’ blandt meget andet. De har startet en afdeling målrettet film- og tv-produktion, som de kalder Activision-Blizzard Studios.

Faktisk er ‘Skylanders’ allerede på vej som tv-serien ‘Skylanders Academy’ målrettet de yngre seere og ‘World of Warcraft’ rammer biograferne til sommer næste år i form af ‘Warcraft’, men den var i støbeskeen allerede før Blizzard og Activision slog pjalterne sammen.

Derudover er Activision ifølge Gamespot allerede langt i planlægningen af en filmatisering af deres ‘Call of Duty’-spil.

For nylig købte Activision rettighederne til ‘Candy Crush’ for 5,9 milliarder dollar. Hvornår vi kan forvente et suspensefyldt, socialrealistisk køkkenbordsdrama bygget på ‘Candy Crush’ vides dog ikke.

Læs også: Cara Delevingne uddeler røvfuld i stjernespækket live action-trailer til ‘Call of Duty: Black Ops 3’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af