Gamechanger? YouTube launcher deres videobaserede musikstreaming-app

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For nylig lancerede Google YouTube Red, der er en betalingstjeneste, som giver adgang til unikt indhold og egenproducerede shows. Som en del af prisen var også adgang til YouTube Music, som er en streamingtjeneste på linje med Spotify og Apple Music. Men YouTube Music skiller sig væsentligt ud fra de andre ved at være baseret på musikvideoer, der ligger på YouTube i forvejen.

YouTube Music er netop blevet lanceret som enkeltstående apps til Android og iOS. Og den gør stort set alt det, du ville ønske YouTube-appen gjorde før i tiden. Den fortsætter afspilningen af lignende numre og kunstnere efter dit valgte nummer slutter og den fortsætter afspilningen, selvom du slukker skærmen.

Man kan hente og bruge appen gratis selvom man ikke har YouTube Red, men de fleste streaming-funktioner er forbeholdt de betalende kunder. For eksempel skal du punge ud for at få adgang til fulde albums, kunne afspille sange offline og slippe for reklamer.

Du kan starte tjenesten med en 14 dages gratis prøveperiode til både iOS og Android.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Kommentar: YouTube Red er dårligt nyt for Taylor Swift-fans – blandt andre

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med