Samsung Galaxy S7 byder muligvis på trykfølsom skærm, lyn-opladning og iris-scanner

Samsung Galaxy S7 byder muligvis på trykfølsom skærm, lyn-opladning og iris-scanner

Med Samsungs nye Galaxy-model kun få måneder fra lancering, afslører kilder at S7 vil byde på features som en trykfølsom skærm, USB-C-port og (muligvis) nethinde-scanning.

Ved første øjekast lyder det som en imponerende sammensætning af cutting edge teknologier, men Samsung er ikke de første til at implementere de nye features i smartphones.

Googles Nexus-serie af Android-smartphones er allerede rustet med USB-C-porte, der sikrer en lynhurtig opladning. Blot ti minutters opladning af Nexus 5X giver ikke mindre end fire timers strøm, og med tilføjelsen af en USB-C-indgang i Galaxy håber Samsung at kunne lade din mobil fuldt op fra flad på under en halv time.

Den trykfølsomme skærm kender Apple-brugere fra iPhone 6S, under navnet 3D Touch. Featuren muliggør en række handlinger afhængig af hvor hårdt du trykker på skærmen, og gør det derfor nemmere at navigere gennem brug af shortcuts og previews.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv den mest futuristiske af de rygtede features er allerede taget i brug indenfor smartphone-verdenen: Tidligere i år lancerede Fujitsu en smartphone med iris-scanner og Microsoft introducerede fænomenet til den brede brugerskare til deres Lumia 950.

Om de nye tilføjelser vil være nok til at sikre en sejr for Samsung Galaxy på det store smartphone-marked må tiden vise. Selskabet har haft underskud med både S5- og S6-modellerne, dog har Galaxy for nylig fået noget medvind ved at gøre sig kompatible med Samsungs egen Oculus-drevne Virtual Reality-headset.

Samsung har ikke endnu officielt udtalt sig omkring features til den kommende S7. Oplysningerne stammer fra Wall Street Journals kilder.

Læs også: Apple arbejder hårdt på vandtætte iPhones i en nær fremtid

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af