Nyeste iPhone 7-rygte: To kameraer på bagsiden skal give skarpere billeder

Nyeste iPhone 7-rygte: To kameraer på bagsiden skal give skarpere billeder

Selvom der stadig formodentlig er over et halvt år tilbage før iPhone 7 ser dagens lys, kravler internettet med nyheder, spekulationer og forventninger til Apples kommende smartphone.

Det seneste rygte hedder sig, at iPhone 7 vil blive udstyret med et dobbeltkamera på bagsiden. Nyheden stammer fra MacRumors, der har modtaget tippet fra analytiker Ming-Chi Kuo – der før i tiden har vist sig at have særdeles gode kilder.

Det er dog ikke første gang de to kameraer er kommet på tale – allerede i april 2015 meldte ITProPortal ud, at Apple havde fået patent på et dobbeltkamera-system. Dengang blev der spekuleret i, om den nye feature ville ankomme i tide til iPhone 6S-lanceringen – det gjorde den imidlertid ikke.

Som der bliver gisnet om dobbeltkameraet lige nu, er der stor sandsynlighed at de to linser arbejder sammen om at producere ét billede i høj kvalitet. Der er således ikke – desværre – tale om et kamera-setup, der muliggør 3D-fotos og -video.

Rygtede nye features til iPhone 7 inkluderer allerede bortskaffelsen af højtalerstikket og tilføjelsen af lyn-USB til hurtig opladning. Øvrige rygter inkluderer nyt design, der erstatter volumeknapperne med touch og nu altså muligheden for et ekstra kamera.

Der er endnu ikke nogle bud på hvordan de nye tilføjelser vil påvirke pris, og om hvorvidt de først tilføjes en senere udgave af iPhone.

Læs også: Fem smartphones, vi ser frem til i 2016 – og alt vi ved om dem

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af