Sony afslører tre nye topmodeller: Kombinerer topkvalitet med simpel skønhed

Steve Jobs elskede tidligt i karrieren Sony for deres design-mantra, der satte simpelt industrielt design over alt andet. Den gamle Sony-tradition fortsætter firmaet med deres to kommende smartphone-modeller Xperia X, Xperia X Performance og Xperia XA.

De blev i dag – rent fysisk – præsenteret på Mobile World Conference i Barcelona, mens deres tekniske specifikationer indtil videre forbliver en hemmelighed. I stedet var der fokus på designet, der viser Sonys nye retning for deres flagskibsmodeller. Hele smartphonen er samme farve, fordelt på fire forskellige nuancer: Sort, guld og rosenguld plus en lidt mere utraditionel hvid. Hele bagsiden er et stykke metal uden antenne-rammer og selv pauseskærmen har en glød, der matcher smartphonens øvrige nuance.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De nye smartphones’ bedste salgsargument er i øjeblikket deres kamera, der ifølge Sony har et rekordhurtigt kamera, der ikke bare åbner hurtigt, men også fokuserer lynhurtigt. Det er skabt til at forudsige bevægelser, så det altid kan levere knivskarpe bevægelser. På Xperia X Performance-modellen er det primære kamera på 23 MP og selfie-kameraet på imponerende 13 MP.

Sideløbende med præsentationen af de tre smartphones offentliggjorde Sony også en række smart devices, der giver 2016 et pænt skud sci-fi. Det drejer sig om Xperia Eye, Xperia Ear, Xperia Agent og Xperia Projector, der er henholdsvis et koncept for et 360 graders kropskamera, et AI-assistent-øresnegl, en stemmestyret smart home-assistent og en projektor, der kan registrere tryk på skærmbilledet.

De tre smartphones kommer til salg til sommer.

Læs også: Førstehåndsindtrykket af Samsung Galaxy S7 og S7 Edge: Vandafvisende og oplagt til gaming

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af