Steve Wozniak kritiserer Apple Watch: Har omdannet Apple til et smykkefirma

Steve Wozniak kritiserer Apple Watch: Har omdannet Apple til et smykkefirma

Apples grundlægger Steve Wozniak giver Apple Watch nogle hårde ord med på vejen. I en AMA (Ask Me Anything) på Reddit har han forkleret, at han selv er begejstret for uret, men at det har ændret Apple.

»I love my Apple Watch, but – it’s taken us into a jewellery market where you’re going to buy a watch between $500 or $1,100 based on how important you think you are as a person,« skrev han blandt andet.

»The only difference is the band in all those watches. Twenty watches from $500 to $1,100. The band’s the only difference? Well, this isn’t the company that Apple was originally, or the company that really changed the world a lot

På trods af de hårde ord, så støttede han både Apple i deres kommende retssag mod FBI og lovpriste Tim Cook for at videreføre Steve Jobs visioner.

At Steve Wozniak er uenig i Apples retning har længe været tydeligt. Da han forlod firmaet i 1985 var det med den begrundelse, at han ikke var enig i den retning, som firmaet havde været på vej i i fem år.

Læs også: Apple lancerer en stak nye produkter på mandag: Her er alt, vi kan forvente

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af