De bedste spiltrailers fra august introducerer et postapokalyptisk kung fu-spil og genopliver ‘Age of Empires’

De bedste spiltrailers fra august introducerer et postapokalyptisk kung fu-spil og genopliver ‘Age of Empires’

Den seneste måned har været gavmild med de nye spiltrailers, hvilket naturligvis også hænger sammen med, at Europas største gamingmesse Gamescom løb af stablen i Köln tidligere på måneden.

Vi har samlet tre af de bedste trailers fra august måned, plus en kærkommen overraskelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Fe’

Vi starter i den lidt mere kuriøse afdeling. Selvom ‘Fe’ måske ikke får det til at kilde alle de rigtige steder hos dig, så bør det være på din spil-radar. Den følger samme æstetik, verdensopbygning og gameplay som ‘Ori and the Blind Forest’ – og hvis det er et pejlemærke, så kan ‘Fe’ kun blive en succes. EA gav et lidt dybere indblik i spillets gameplay under årets Gamescom-messe, som du kan se herover

Hvornår: Tidligt i 2018.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Assassin’s Creed: Origins’

Ubisofts famøse serie om et snigmorder-dynasti på tværs af tidsaldre har tidligere været underlagt kritik for deres stramme, årlige udgivelsesplan. Sidste år fik vi imidlertid en film i serien, så der har været ekstra tid til at kræse om detaljerne i ‘Assassin’s Creed: Origins’, der tager spilleren til Egypten. Den setting – så historisk ukorrekt som den end måtte være – vækker gode, gamle minder og kunne godt tyde på at være spillet, der giver ‘Assassin’s Creed’ endelig oprejsning.

Hvornår: 27. oktober 2017


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Age of Empires IV’

Månedens største spilnyhed er dog utvivlsomt annonceringen af et helt nyt ‘Age of Empires’ – et spil de fleste med en PC i 90’erne har spillet, men som de fleste nok også havde dømt ude nu. Men Microsoft Studios og Relic Entertainment er klar med endnu et real time strategy-spil i ‘Age of Empires’-serien, her mere end ti år efter ‘III’ udkom. Vi får stort set ikke andet at vide i den stilfulde trailer end at det er på vej, men det er også rigeligt til at genoplive forventningsglæden til at whololo’e sig til magten igen.

Hvornår: Uvist.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bonus: ‘Biomutant’

Mutanter, mechs og kung-fu i en post-apokalyptisk open world action-RPG? Det er altid svært/farligt at blive hypet over et nyt spil fra en ny udvikler, men man kan roligt sige ‘Biomutant’ stjal vores udelte opmærksomhed til Gamescom. Hvad ved vi? Ikke meget. ‘Biomutant’ er lavet af det Stockholm-baserede indie-studie Experiment 101, der består af gamle ‘Just Cause’-udviklere og selvom traileren ikke røber synderligt meget i forhold til gameplay og univers, så er det altid kærkomment med nye IP’s i en stadigt mere franchise-orienteret branche.

Hvornår: Uvist.

Læs også: Julis stærkeste spiltrailers svømmer i nazister, nazi-zombier og nazi-symbolik

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af