MellemFingaMuziks nye single ‘Farten’ er deres hårdeste siden ‘Militant mentalitet’

MellemFingaMuziks nye single ‘Farten’ er deres hårdeste siden ‘Militant mentalitet’
Branco og Stepz.

MellemFingaMuzik skabte en af dansk hiphops store nyklassikere med ‘Militant mentalitet’ i 2015, og så sent som for to uger siden udgav de en slags mental efterfølger til albummet i form af debut-ep’en fra gruppen Molo, som MellemFinga-medlemmerne Branco og Stepz har sammen med Gilli og Benny Jamz.

På ‘Militant mentalitet’ og Molo-sangene laver Branco og Stepz stadig kølig, minimal gaderap, der oftest handler om jagten på penge, paranoiaen på gaden og andre mørkere temaer. Men under navnet MellemFingaMuzik har de to rappere faktisk dyrket en mere optimistisk lyd på det seneste. Singlerne ‘Jackpot’ og ‘Criminal’ lød begge to mere som fejringer af det gode liv end den paranoide gaderap, de egentlig er kendt for.

Men duoen vender i dén grad tilbage til gaden med den nye single ‘Farten’. Nummeret er produceret af Nicki Pooyandeh, der også stod bag hele Molo-ep’en, og ‘Farten’ lægger sig meget i forlængelse af dén æstetik. Det handler om at have travlt med at kæmpe sig op fra kvarteret: »Jeg var på farten / dem, de legede i gården«, som det hedder i omkvædet.

Singlen er muligvis fra ‘Militant Mentalitet II’ – MellemFingaMuzik har i hvert fald teaset efterfølgeren til 2015-albummet i løbet af de seneste måneder.

Læs også: ‘Militant Mentalitet’: Hvordan MellemFingaMuziks debutalbum ændrede dansk hiphop for altid

Hør podcast: Har Molo leveret den gaderap-klassiker, vi har ventet på i to år?

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af