Den ultimative guide til Late Night: Jimmy Kimmel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jimmy Kimmel – Spasmageren – ‘Kimmel Live!’

Vejen til skrivebordet
Da Kimmel langt om længe fik sit første betalte job som radiovært, tog det ham kun ti måneder at blive fyret. Og mindre end et år efter havde han fået endnu en fyreseddel fra en anden radiokanal.

Mere succes fandt han dog på tv, hvor han brød igennem som en del af sketchprogrammet ’The Man Show’, før han i 2003 blev vært for sit eget program, ’Kimmel Live!’ på ABC. Kimmel har således aldrig været en del af ’Saturday Night Live’-miljøet, men i lighed med værtskollegaerne Conan O’Brien og Seth Meyers har han været vært for den årlige ’White House Correspondents Dinner’, hvor den siddende præsident bliver grillet for åbent tæppe.

JimmykimmelTre gode jokes
»Til Halloween får mange amerikanske børn en ekstra fridag. Jeg tror, det er derfor, vi er ved at blive overhalet af Kina. Ikke alene holder de kinesiske børn ikke fri. De har også syet vores børns kostumer«.

»Strømafbrydelser er ligesom at få stuearrest af Gud. Det er muligt at lave noget sjovt«.

»På søndag er det påske, og amerikanerne køber i den anledning slik for ca. 120 millioner dollars. Nu håber jeg bare, Jesus kommer tilbage som tandlæge«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidekicks og faste gæster
Fallons sidekick, Guillermo Rodriguez, startede egentligt som sikkerhedsvagt på studiets parkeringsplads, men i dag optræder han ofte som udsendt rapporter og i forskellige sketches. Derudover har Kimmel i mange år haft en eskalerende rivalisering med Matt Damon, der for alvor tog fart for nogle år tilbage, hvor Kimmels ekskæreste Sarah Silverman gæstede showet med ovenstående sang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Showbandet
Selvom musikken spiller en mere tilbagetrukket rolle hos Kimmel, har han også sit eget faste band i form af Cleto and the Cletones. Derudover får han ofte selskab af populære grupper som Haim og Toro y Moi, og senest har Vampire Weekend været på besøg i studiet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derfor skal du se ‘Kimmel Live!’
Kimmel og hans hold er mestre i at skabe virale hits, og hvis du ikke allerede har set ’Celebrities Read Mean Tweets’, har du formentligt slet ikke adgang til internettet. Men den foreløbige kulmination på Kimmels raffinerede og mediekritiske viralstrategi kom sidste år, hvor han fik samtlige amerikanske medier til at dele en helt bestemt twerking-video.

Følg Kimmels nyeste virale påfund på programmets Youtube-kanal.

Læs også: Conan O’Brien – det sorte får

Læs også: Seth Meyers – den nye dreng i klassen

Læs også: Jimmy Fallon – legebarnet

Læs også: David Letterman – gnavpotten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af