Syv serier, der kan udfylde (lidt af) tomrummet efter ’Game of Thrones’

Intet kan leve op til ’GoT’, men noget skal man jo fordrive tiden med, før femte sæson kommer næste forår. Så her er en række fine bud med gore, magtspil eller overnaturlige kræfter.

Machiavelli’sk politik: ’Boss’

’Game of Thrones’ kyniske blik på kampen om magten deles i den grad af Starz-serien ’Boss’, hvor Kelsey Grammar spiller borgmester i Chicago Tom Kane. Han males som en nærmest shakespear’sk figur, der muligvis gik ind i politik med gode intentioner, men nu ingen midler skyer for at beholde magten.

Især anden sæson af ’Boss’, som desværre blev den sidste, er et machiavelli’sk magtspil af høj klasse, og det kølige forhold mellem Kane og hans hustru Meredit (spillet af danske Connie Nielsen) minder en hel del om Frank og Claires i ’House of Cards’. Netflix-serien er måske nok en flottere og mere ambitiøs serie, men til gengæld er psykologien i ’Boss’ mere overbevisende og skræmmende. Kelsey Grammar har sit livs rolle som den majestætiske bykonge.

Kan ses på Viaplay.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af