David Lynch sår tvivl om ‘Twin Peaks’-fortsættelse

David Lynch sår tvivl om ‘Twin Peaks’-fortsættelse

Det så ud, som om det var sikkert og vist, at kultserien ‘Twin Peaks’ ville vende tilbage til tv-skærmene et kvart århundrede efter seneste afsnit. Men nu har David Lynch sået tvivl om tilblivelsen af den længe ventede fortsættelse.

Under en Q&A i forbindelse med hans ’Between Two Worlds’-kunstudstilling i Brisbane svarede Lynch ifølge The Nerdist følgende, direkte adspurgt om ’Twin Peaks’ med sikkerhed vil vende tilbage: »Jeg ved det ikke. Der er komplikationer«, var hans præcise formulering.

Til sitet Welcome to Twin Peaks fortæller en anonym kilde, at manuskripterne er færdigskrevne, men at kontraktforhandlingerne trækker i langdrag. Spørgsmålet er med hvem? Showtime har allerede annonceret, at Kyle MacLachlan vender tilbage i sin ikoniske rolle som Agent Cooper, så man skulle mene, at seriens vigtigste brik er på plads.

Om ikke andet er det for tidligt at slukke håbet om mere mystik og damn good coffee i ‘Twin Peaks’. Showtime må trods alt føle en vis forpligtelse over for seriens fans efter kabelstationens storstilede offentliggørelse af dens tilbagevenden sidste år.

Læs også: 10 serier, der står i gæld til ‘Twin Peaks’

Læs også: Her er ‘Twin Peaks’-skuespillerne i dag

Læs også: 10 serier, der fik en alt for kort levetid

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af