TopGunn og vennerne får deres egen tv-serie

TopGunn og vennerne får deres egen tv-serie

I sidste uge var TopGunn på banen med en ny single, ‘Ingen andre’, men nu får han også snart mulighed for at vise en helt ny side af sit talent.

Han har nemlig hovedrollen i en kommende tv-serie, hvor man ud over TopGunn følger flere af hans venner, blandt andre dj’en Tiger Sennenwald og Kongen af Vesterbro, som blandt andet dukkede op sammen med TopGunn i videoen til Patos ‘Fuld af løgn’.

Serien er en blanding af dokumentar og fiktion, hvilket betyder, at rammerne er fiktive, men at karaktererne og deres liv er autentisk. Fortællingen bliver således indordnet TopGunns hverdag og helt almindelige aktiviteter, hvilket betyder, at premieredatoen endnu ikke ligger fast.

Serien skal vises på TV 2 Zulu og suppleres med en stor aktivitet på sociale medier. Det er Casper Christensens Douglas Entertainment, der producerer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af