Idris Elba er grusomheden selv i traileren til ‘Beasts of No Nation’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når ‘Beasts of No Nation’ får premiere på Netflix den 16. oktober, vil det være den højest profilerede eksklusive filmpremiere på streamingtjenesten, der har betalt hele 12 mio. dollars for rettighederne.

Filmen er nemlig skrevet og instrueret af Cary Fukunaga, der sad i instruktørstolen under hele første sæson af ‘True Detective’, hovedrollen spilles af Idris Elba (som du sikkert genkender som enten Luther eller Stringer Bell, alt efter dine tv-præferencer), og den har allerede sikret sig pladser på efterårets prestigefulde filmfestivaler i Venedig og Toronto.

Og nu tyder filmens første trailer på, at fortællingen – baseret på en bog af nigerianske Uzodinma Iweala – om børnesoldaten Agu, der mister sine forældre og tvinges til at kæmpe i en borgerkrig i Afrika, er usædvanlig grum.

‘Beasts of No Nation’ får også regulær biografpremiere, så den kan komme i betragtning til næste års Oscar-ræs. Der kan ikke herske tvivl om, at Netflix håber, at en Oscar-nominering vil bringe dem ind i filmverdenens fine selskab – ligesom deres mange Emmy-nomineringer tidligere på måneden understregede, at det allerede er sket på tv-fronten.

Læs også: Trailer: Første kig på Netflix’ næste store satsning, den Scorsese-inspirerede ‘Narcos’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af