Zac Efron på vej mod ‘Baywatch’-film

Zac Efron på vej mod ‘Baywatch’-film

Zac Efron har ofte fremvist vaskebrættet i komedier af vekslende kvalitet, så det kommer ikke som et lyn fra en klar himmel, at han nu sættes i forbindelse med den kommende ’Baywatch’-film.

The Wrap erfarer, at skuespilleren er i forhandlinger om at gå i David Hasselhoffs fodspor som selvopofrende strandløve under Californiens himmelstrøg. Dwayne ’The Rock’ Johnson er allerede tilknyttet projektet, der for alvor er ved at tage form efter en lang og kompliceret udviklingsfase.

Filmen følger en rutineret livredder (Johnson), der forsøger at afværge en lokal miljøkatastrofe sammen med sin yngre kollega (Efron). Trods den umiddelbart gravalvorlige tematik melder kilder tæt på filmen, at nyfortolkningen vil læne sig mere op ad komediegenren end det slowmotion-indsmurte serieforlæg, hvor Hasselhoff og Pamela Anderson bar det skrigrøde badetøj.

Filmen instrueres af manden bag ’Horrible Bosses’ og ’Identity Thief’, Seth Gordon, mens The Rock udover at spille hovedrollen også bestrider hvervet som producer. Optagelserne indledes i starten af 2016.

Læs også:
Derfor er Zac Efron mere end et vaskebræt – 5 film, du skal se

Læs også: Brostep-film med Zac Efron ser tåkrummende pinlig ud – se trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af