Steven Spielberg vil lave ’Indiana Jones 5’ med Harrison Ford

Steven Spielberg vil lave ’Indiana Jones 5’ med Harrison Ford

Chris Pine, Bradley Cooper og Shia LaBeouf. Adskillige stjernenavne er blevet spået til at afløse Harrison Ford som eventyreren og arkæologen Indiana Jones, og vi har også selv budt ind med 10 seriøse kandidater.

Men skal man tro Steven Spielbergs seneste udmelding omkring ’Indy’-seriens fremtid, er det på tide at dæmpe reboot-rygterne. I et interview med Yahoo! Movies antydede mesterinstruktøren, at han endnu ikke er klar til at lægge den originale serie på hylden.

»Jeg laver nok ‘Indiana Jones 5’ med Harrison Ford, så det bliver fem for Harrison og fire for Tom Hanks«, sagde han med henvisning til Fords og Hanks’ respektive antal af optrædener i sine film.

Selv hvis der er hold i Spielbergs påstand, vil der sandsynligvis gå en rum tid, før den originale ‘Indiana Jones’-serie vækkes fra graven. Selskabet bag filmene, Lucasfilm (som er ejet af Disney), har tidligere erklæret, at de udelukkende har fokus rettet mod fjerne galakser, indtil den nye ’Star Wars’-trilogi er færdiggjort.

Samtidig kan man stille spørgsmålstegn ved, om 73-årige Harrison Ford fortsat er tilstrækkelig adræt til at lave krumspring i orientalske skatkamre. Omvendt gør han sig nok engang som gunslingeren Han Solo i ’Star Wars: The Force Awakens’, ligesom han kan opleves i Denis Villeneuves kommende ’Blade Runner’-sequel, så hvem ved?

Det er i hvert fald svært at bebrejde Ford og Spielberg, hvis de ønsker at lade fejlskuddet ’Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’ glide i glemmebogen og give plads til et nyt, tilfredsstillende punktum for den højt elskede filmserie.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af