Trailer: Eddie Redmayne og Alicia Vikander spiller på de store følelser i ny forsmag på ’The Danish Girl’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oscar-buzzen har længe svirret om ’The Danish Girl’ – og med god grund.

Instruktøren Tom Hooper har tidligere bragt ’The King’s Speech’ helt til tops, Eddie Redmayne sejrede sidste år for sin præstation som Stephen Hawking i ’Teorien om alting’, og svenske Alicia Vikander banker for alvor på til Hollywoods a-liste efter fænomenale præstationer i ’Ex Machina’ og ’Testament of Youth’.

Og nå ja: Filmen handler om danske Lili Elbe, der i 1920’erne var en af de første til at få foretaget en kønsskifteoperation. Guf for Oscar-komitéen.

Snakken om gyldne statuetter er dog forstummet en anelse, efter ’The Danish Girl’ fik en blandet modtagelse på årets Venedig-festival, og man kan da også frygte, at Tom Hooper er lidt for ivrig på de sentimentale tangenter.

Alligevel er det svært at holde forventningerne nede, alene fordi Eddie Redmayne og Alicia Vikander ser ud til at storspille i deres komplekse roller. Således også i den anden trailer til filmen, der kan ses ovenfor.

’The Danish Girl’ får premiere den 27. november i USA, mens den danske dato endnu ikke ligger fast.

Læs også: Et tidligt kig i krystalkuglen – de største Oscar-favoritter lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af