HBO afslører Jon Snows skæbne i ‘Game of Thrones’ på fængslende teaser-plakat

HBO afslører Jon Snows skæbne i ‘Game of Thrones’ på fængslende teaser-plakat

Spoiler alert – vil man ingenting vide, om noget der er sket, sker eller skal se i ‘Game of Thrones’, bør man vende tilbage til ‘Hammerslag’ på DR1

Enten er det slået helt klik hos marketingfolkene på HBO, eller også har de lige røbet, at Jon Snow bliver genoplivet i den kommende, sjette sæson.

Siden Jon Snow blev flænset af sine allierede i femte sæsons dramatiske finale, er internettet blevet overdænget med konspirationsteorier – og mere og mere har indikeret, at den faldne Lord Commander ikke er så død som først antaget.

Først dukkede han op på et setfoto opsnappet af The Daily Mail, og senere talte Kit Harington  måske  over sig i et interview med det belgiske magasin Humo.

Her til aften har HBO så offentliggjort den første teaserplakat for sæson 6, der vender tilbage til tv-skærmene til april, og den viser Jon Snow i en blodig, men umiddelbart lyslevende udgave.

Er Kit Harington ikke tilbage i den nye sæson, må det således siges at være vildledning af værste skuffe, og vi satser derfor hele banklånet på, at Jon Snow vækkes fra de døde. Nu bliver det bare spændende at se, hvordan genopstandelsen sker, men mon ikke den røde dronning Melisandre har en finger med i spillet.

 

Jon Snow

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af