Joey Bada$$ får markant rolle i anden sæson af den dystre ‘Mr. Robot’

Joey Bada$$ får markant rolle i anden sæson af den dystre ‘Mr. Robot’

Vi var begejstrede for første sæson af den sortrandede, paranoiaindhyllede hackerserie ‘Mr. Robot’, som vi placerede på vores top-20-liste over sidste års bedste tv-serier. Og vores forventninger til den kommende anden sæson af tv-serien bliver bestemt ikke lavere af, at Brooklyn-rapperen Joey Bada$$ eftersigende har scoret en tilbagevendende rolle.

Ifølge The Hollywood Reporter er rapperen kørt i stilling til at spille en nær ven af hovedkarakteren, computerprogrammøren Elliot, der ellers var en mistroisk enspænder i tv-seriens første sæson. Han vil optræde i flere episoder og umiddelbart give den introverte Elliot modspil ved at være en meget talende karakter, der giver råd og filosoferer over meningen med livet. Det kan kun blive et interessant møde!

Anden sæson af ‘Mr. Robot’ får premiere i USA til sommer, imens vi i Danmark stadig venter på, at tv-serien bliver tilgængelig på en streamingudbyder.

Læs også: Dr. Dre spiller hovedrolle i Apples første tv-serie, ‘Vital Signs’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af