Se Cillian Murphy snigmyrde nazister i den nye trailer til ‘Anthropoid’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lige nu arbejder Christopher Nolan på ‘Dunkirk’, en film om Anden Verdenskrig og Operation Dynamo, der evakuerede hundrede tusinder af soldater i den franske by Dunkirk, som var omringet af tyske tropper. Til den film har Nolan endnu engang castet Cillian Murphy. Men før vi ser ham i ‘Dunkirk’, kan vi se ‘Batman Begins’-stjernen i en anden berømt operation fra Anden Verdenskrig.

‘Anthropoid’ handler om operationen af samme navn, hvor to tjekkiske soldater (Cillian Murphy og Jamie Dornan) fik til opgave at snigmyrde SS-generalen Reinhard Heydrich, Det Tredje Riges tredjehøjst rangerede efter Adolf Hitler og Heinrich Himmler. Som vi ser i traileren, er det ikke en operation uden en god mængde kvaler og paranoia.

Traileren ser ganske lovende og intens ud, men det falder i øjnene, at filmen som så mange andre krigsfilm de seneste mange årtier har en hovedperson fra et ikke-engelsktalende land, som taler engelsk med en udenlandsk accent. Det virker sjældent godt.

‘Anthropoid’ er, mærkværdigt nok ikke den eneste kommende film, der handler om Operation Anthropoid. Også filmen ‘HHhH’ af ‘The Connection’-instruktøren Cédric Jimenez er baseret på samme historiske materiale. Til den film er navne som Jason Clarke, Rosamund Pike, Jack O’Connell og Mia Wasikowska på rollelisten.

‘Antropoid’ får amerikansk biografpremiere til august, mens det endnu er uvist, om filmen kommer til danske biografer.

Læs også: Cillian Murphy deler tæsk ud i ny trailer for ‘Peaky Blinders’ sæson 3 – og Tom Hardy vender tilbage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af