Vin Diesel afslører det største superhelte cast til dato i sær facebook-video

Vin Diesel afslører det største superhelte cast til dato i sær facebook-video

Vin Diesel har i en video på sin facebookside for nyligt bekræftet, hvad Marvel-fans længe har spekuleret i. Nemlig at heltene Peter Quill (Chris Pratt) og co. fra ‘Guardians of the Galaxy’ kommer til at optræde i den kommende ‘Avengers: Infinity War’. Dermed kommer ’Avengers’-film, der har premiere i 2018, med stor sandsynlighed til at indeholde det største cast af superhelte til dato, når den samlede flok fra ‘Captain America: Civil War’ og ’Guardians of the Galaxy’ møder hinanden.

Annonceringen kommer ikke som et chok, da mange fans længe har forventet, at heltene fra ‘Guardians of the Galaxy’ skulle medvirke i ‘Infinity War’, eftersom skurken Thanos fra ‘Guardians of the Galaxy’ og er truslen i ‘Infinity War’. Det er alligevel den første bekræftelse, som er sluppet ud, og med Vin Diesels rolle som det talende træ Groot i ‘Guardians of the Galaxy’ må han siges at være i en position til at vide det.

Man kan dog ikke lade være med at spekulere på, hvorvidt det var gennem en knap halv times lang facebook-video, at Marvel oprindeligt ønskede at foretage denne annoncering. Vin Diesel’s facebook-video, hvor han taler om løst og fast, var tiltænkt som en generel opdatering om hans projekter til hans 100 millioner følgere. Udover ‘Infinity War’, som Diesel nævner en passant, snakkede nemlig Diesel også om afslutningen på optagelserne til ‘Fast 8’ og hans rolle i Ang Lee’s nyeste film ‘Billy Lynn’s Long Halftime Walk’.

Se hans annoncering her efter 20 minutter og 35 sekunder.

Læs også: Parret bag ‘Captain America’ overtager ‘The Avengers’

Læs også: Amerikanske manusforfattere hædrer ‘Guardians of the Galaxy’

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af