‘Manchester by the Sea’-instruktør forsvarer Casey Affleck med indlæg i en lille universitetsavis

‘Manchester by the Sea’-instruktør forsvarer Casey Affleck med indlæg i en lille universitetsavis
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Det er ikke hver dag, at en lille universitetsavis bringer sig i den internationale kulturdæknings søgelys.

Men studenteravisen fra Wesleyan University, The Argus, har bragt sig i fokus, efter en studerende ved navn Connor Aberle har skrevet et debatindlæg om Casey Afflecks sexchikane-sag.

I forbindelse med Casey Afflecks syv år gamle sag om sexchikane mod to kvindelige kollegaer under optagelserne på Joaquin Phoenix-mockumentaryen ‘I’m Still Here’, har der været debat om, hvorvidt han burde få den gyldne Oscar-statuette, som han vandt i sidste uge for sin rolle i Kenneth Lonergans ‘Manchester by the Sea’.

Connor Aberle argumenterer for, at både Lonergan og Wesleyan University, som har hyldet Lonergan, der er tidligere elev på skolen, gør sig medskyldige i at legitimere seksuel vold mod kvinder ved at bakke op om Affleck.

Men Lonergan forsvarer sin skuespiller i et modindlæg, hvor han går hårdt til den studerende. Han kalder Aberles anklager for »vrøvl, misinformation og direkte sladder« og fremhæver, at Affleck ikke er dømt for noget, og at Aberle således taler for en heksejagt, der normalt hører den yderste højrefløj til.

Læs hele Lonergans kommentar HER.

Læs også: Brie Larson undlod at klappe af Casey Afflecks Oscar-sejr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af