Donald Glover laver animeret tv-serie om Deadpool

Donald Glover laver animeret tv-serie om Deadpool

Donald Glover er et af tidens største mulittalenter med succes såvel som rapperen Childish Gambino og som serieskaber og skuespiller med ‘Atlanta’, som vi kårede som en af sidste års allerbedste serier.

Det har gjort Glover til et omsværmet navn i Hollywood, og nu er hans næste større projekt som skaber annonceret, og det befinder sig i en helt anden boldgade end ‘Atlanta’.

Glover skal stå i spidsen for en animeret komedieserie, der er baseret på Marvels Deadpool-karakter. Sammen med sin bror, Stephen Glover, som også var medforfatter på ‘Atlanta’), skal han skabe et animeret univers til den bramfri superhelt, der i liveaction-udgaven inkarneres af Ryan Reynolds.

»Donald Glover er en utroligt talentfuld og alsidig kunstner, som vil bringe Marvels unavngivne Deadpool-serie liv med samme intense vision som med hans gennembrudshit ‘Atlanta’«, udtaler Nick Grad, afdelingschef i FX Networks, i en pressemeddelelse.

Serien får premiere engang i 2018.

Læs også: Interview med Donald Glover – »jeg hader, når folk prædiker«

Læs også: Hiphophittet ’Atlanta’ understreger tidens mest markante tv-serie-tendens

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af