Issa er fanget mellem fornuft, fristelse og Frank Ocean – se teaseren til ‘Insecure’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Hun hedder Issa Rae, hun er helt sin egen, og hun er godt på vej til at blive serieverdenens Queen B«, skrev vores anmelder sidste år i sin anmeldelse af HBO-komedien ‘Insecure’. Og måske bliver anden sæson den, hvor Issas problemer med kærester, flirts, halvracistiske kolleger og en udfarende veninde når beyoncéske højder.

Sidste sæson efterlod den L.A.-bosatte Issa i en trist tilstand efter at have været kæresten Lawrence (Jay Ellis) utro med flirten Daniel (Y’lan Noel), og umiddelbart er løsningen ikke lige i sigte. For Issa er stadig »hella confused« og »hella tempted«, men i det mindste er veninden Mollu (Yvonne Orji) stadig klar til at støtte hende i baggrunden.

Det er til tonerne af Calvin Harris og Frank Oceans ‘Slide’, at hun dagdrømmer sig væk – ligesom hun så ofte gjorde i webserien ‘The Misadventures of Awkward Black Girl’, som serien er en slags videreudvikling af – indtil virkeligheden kalder med et dyt.

Anden sæson af ‘Insecure’ får premiere på HBO Nordic 24. juli.

Læs mere: Anmeldelse af ‘Orange Is the New Black’ sæson 5: Taystee er den store oplevelse i komprimeret Litchfield-omgang

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af