Første stillbillede fra Lars von Triers ‘The House That Jack Built’ er offentliggjort

Første stillbillede fra Lars von Triers ‘The House That Jack Built’ er offentliggjort
Lars von Trier under Cannes-festivalen i 2011. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Triers kommende seriemorderfilm ‘The House That Jack Built’ blev fornylig filmet færdig, mens den nu færdiggøres i klipperummet forud for den forventede comeback-premiere på filmfestivalen i Cannes til maj næste år.

Nu er første stillbillede ude, og det afslører ikke meget om den nye film fra dansk films provocateur nummer et. I filmen ses Matt Dillon i titelrollen som den lynende intelligente seriemorder Jack, hvis morderiske gerninger over en 12-årig periode er grundlaget for filmen.

Matt Dillon i ‘The House That Jack Built’.

Den amerikanske skuespiller gøres følge af sidste års breakoutstjerne Riley Keough, mens stjernerne Uma Thurman og Bruno Ganz også er at finde på rollelisten. Fra dansk side teamer Trier op med Sofie Gråbøl for anden gang (første var ‘Direktøren for det hele’). Hun spiller, ligesom Keough og Thurman, et af Jacks mange ofre.

I de sidste par uger er Lars von Triers navn dukket op i medierne i forbindelse med en indirekte sexchikaneanklage fra sangerinden Björk, som spillede hovedrollen i Triers musicalfilm ‘Dancer in the Dark’. Trier har selv afvist anklagerne, men det er nemt at forestille sig, hvordan en film om en kvindedræbende seriemorder kan tolkes af den brede offentlighed.

Læs også: Lars von Trier om Årtusindets Bedste Film: »Jeg er en gammel kronhjort på vej ud i krattet«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af