Matt Damon og George Clooney taler ud om Harvey Weinstein

Matt Damon og George Clooney taler ud om Harvey Weinstein
Matt Damon, George Clooney og Brad Pitt i 'Ocean's 13'.

Harvey Weinsteins nærmeste mandlige kollegaer er begyndt at stå frem med deres historier om producerens skammelige opførsel mod kvinder. Senest var det Tarantino, som tog skarp afstand fra sin kollega, der har produceret hen ved alle hans film.

Og nu udtaler Matt Damon og George Clooney sig endelig om producenten, som de siger, de vidste var »et røvhul, men ikke en sexforbryder«. Det sker blandt andet, efter manuskriptetforfatteren Scott Rosenberg stod frem for en uge siden med en erklæring om, at »alle fucking vidste det«.

I forbindelse med promoveringen af deres kommende film ‘Suburbicon’ fortæller Damon og Clooney hos talkshowet Good Morning America, at de havde hørt ting og sager om Weinstein.

»Du behøvede kun bruge fem minutter med Harvey Weinstein for at finde ud af, at han var en bølle; han var intimiderende«, fortæller Matt Damon.

»Folk der arbejdede for ham sagde: ‘Jeg kommer for at lave gode film’. Og Miramax var stedet at lave gode sager i 90’erne«.

»Når folk siger, at alle vidste det, ja, så vidste jeg, at han var et røvhul. Det var han stolt af. Det brystede han sig af. Og jeg vidste, at han var en womanizer. Jeg ville ikke være gift med fyren, men det er ikke min sag«, fortsætter Damon.

Matt Damon indrømmer også, at han igennem Ben Affleck havde hørt »historien om Gwyneth Paltrow«, men at han troede, de havde fundet en løsning på det, siden hun blev ved med at være Miramax’ førstedame.

George Clooney fortæller desuden, at Harvey Weinstein havde pralet om alle de kvinder, han havde affærer med:

»Jeg troede ikke nødvendigvis på ham, for at være ærlig, for at tro på det ville være at tro det værste om nogle skuespillerinder, som var mine venner«, siger han.

Clooney fortæller også, at det er »mere end oprørende«, at en sexforbryder har gået rundt og gjort kvinder tavse.

Matt Damons udtalelser kommer blandt andet efter, at han blev anklaget for at have lagt låg på en artikel om Weinstein i 2004, hvilket han senere afkræftede som en ufuldkommen gengivelse af, hvad der faktisk skete.

Se klippet her:

Læs også: Den italienske presse angriber Asia Argento efter Weinstein-udtalelser

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af