‘Game of Thrones’-stjerne revser Louis C.K.’s undskyldning

‘Game of Thrones’-stjerne revser Louis C.K.’s undskyldning
Lena Headey i 'Game of Thrones'.

Én dag efter krænkelsesanklagerne mod Louis C.K. nåede offentligheden, undskyldte den amerikanske komiker for sin opførsel. Eller det mente han i hvert fald selv, at han gjorde. Men siden hans udtalelse har en række prominente Hollywoodstjerner revset den for at være halvhjertet. Det er blandt andet blevet påpeget, at C.K. aldrig siger det magiske ord »undskyld«.

‘Game of Thrones’-stjernen Lena Headey er en af mange, der er gået i flæsket på C.K. over Twitter, hvor hun blandt andet skriver: »Han undskyldte ikke. Punktum. Han skrev nogle ting, som han troede, ville få folk til at tro, at han stadig var sjov. Det er han ikke«.

For en måned siden stod Headey selv frem med sin egen sexchikanehistorie om Harvey Weinstein, der antastede hende flere gange – både mens hun arbejdede på Miramax-filmen ‘The Brothers Grimm’, og senere da hun overvejede at indlede et samarbejde med ham igen.

Efter Louis C.K.-skandalen brød ud, har komikerens arbejdsgivere og samarbejdspartnere været hurtige til at reagere. HBO har lovet at fjerne alt C.K.-indhold fra deres streamingtjenester, mens FX har brudt samarbejdet med komikeren på fire forskellige serier. Slutteligt har produktionsselskabet The Orchard valgt at trække ‘I Love You, Daddy’ fra distribution.

Læs også: ‘Better Things’-skaber i chok over sin mangeårige ven Louis C.K.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af