Stjernekomikeren Tig Notaro taler ud om bruddet med Louis C.K.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Komikeren Tig Notaro, der står bag serien ‘One Mississipi’, kritiserede allerede i slutningen af august seriens executive producer Louis C.K. for ikke at tage anklagerne mod ham om sexchikane fra en række kvindelige kolleger seriøst. Louis C.K. gad ikke kommentere rygterne med begrundelsen: » Hvis du faktisk går ind i rygter, gør du dem kun større og mere troværdige«, som han sagde til New York Times.

Siden brød Harvey Weinstein-skandalen ud i lys lue, og også C.K. stod for skud, før Louis C.K. selv krøb til korset og erkendte, at de påståede ‘rygter’ om hans seksuelt afvigende adfærd var troværdige.

Tig Notaro, der også spiller hovedrollen i ‘One Mississippi’, giver nu i ABC’s talkshow ‘The View’ udtryk for, hvilken lettelse det er ikke længere at have Louis C.K. som executive producer på serien.

Hun svarer blandt andet på spørgsmålet om, hvorvidt det var en direkte kommentar til Louis C.K.s grænseoverskridende adfærd, at et afsnit i ‘One Mississipi’ handlede om en chef, der masturberer over for en kvindelig ansat.

»Hele vores writers room består af kvinder og alle personer i rummet har haft en oplevelse med overgreb, misbrugt eller krænkelser. Alle historier i ‘One Mississippi’ er baseret på en sandhed, der ikke nødvendig er min sandhed, men en sandhed andre har oplevet. Vi ønskede at genskabe det, for folk synes at have svært ved at forstå motivationen bag, at folk gør sådanne ting. Det handler om magt og misbrug. Det er ulækkert«.

Læs også: Louis C.K.s karriere skrinlægges efter komikerens sexchikane-indrømmelse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af