‘Enough Said’-instruktør bag Netflix-drama med Ben Mendelsohn og Edie Falco – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Netflix har udgivet den første trailer til ’The Land of Steady Habits’, det sidste nye komediedrama fra ’Enough Said’-instruktør, Nicole Holofcener, der tematiserer parforholdet og midtlivskrisen på ny – denne gang med et tilsyneladende mere dramatisk end komisk islæt.

Holofcener har rekrutteret Ben Mendelsohn til hovedrollen som Anders, der rusker op i sin trivielle tilværelse ved at forlade kone (Edie Falco) og job i håbet om at genfinde livsglæden. Den venter dog ikke lige om hjørnet for Anders, der hurtigt indser, at lykken ikke er at dele seng med fremmede og gå på indkøb til den tomme lejlighed.

Problemerne hober sig op med en plaget søn (Thomas Mann fra ’Me and Earl and the Dying Girl’) og Anders’ nye bekendtskab med en stofmisbrugende teenager (Charlie Tahan fra ’Ozark’), der får ham længere og længere ned i midtlivskrisens fortvivlede og fortabte tilstand.

‘The Land of Steady Habits’ er nomineret til publikumsprisen ved filmfestivalen i Toronto, hvor dramaet får premiere om to uger. Filmen udgives efterfølgende internationalt på Netflix den 14. september.

Læs også: Timothée Chalamet får hovedrolle i stjernebesat Netflix-film

Læs også: Det skal du streame i august 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af