T.J. Miller svarer igen på anklager om mobning

T.J. Miller svarer igen på anklager om mobning
T.J. Miller til Critics' Choice Awards 2016 (Foto: (Mark Davis/Getty Images))

I de senere måneder har der været mange skandaler omkring skuespilleren og komikeren T.J. Miller, kendt fra særligt ’Silicon Valley’ og ’Deadpool’.

Han blev anklaget for seksuelle overgreb, som han kategorisk afviste, forlod sin glansrolle i HBO-serien og blev anholdt for at indgive en falsk bombetrussel.

Den seneste sag i rækken kom, da skuespillerinden Alice Wetterlund, der spillede med i ’Silicon Valley’, i en række tweets anklagede Miller for mobning og generelt at opføre sig som en »møgunge«.

Hun fortsatte efterfølgende med at anklage de resterende mandlige skuespillere fra ’Silicon Valley’ for at opildne og muliggøre Millers opførsel. Hun sluttede af med at skrive, at de alle kunne »fucke af for evigt«.

I et interview med den amerikanske radiostation SiriusXM svarer Miller nu på anklagen, hvor han giver sin side af sagen: »Det var ikke min oplevelse, at nogen mobbede hende eller gjorde ondsindede ting imod hende«, siger han.

Miller vender næsten anklagen om og fortæller, at Wetterlund var med til at skabe dårlige arbejdsforhold: »Ærligt talt så følte jeg, at hun var svær at arbejde sammen med, fordi hun blev ved med at afbryde Zach Woods (der spiller Jared i ’Silicon Valley’, red.), også selvom hun ikke blev filmet. Men der er tydeligvis sket et eller andet, siden hun siger alle de her negative ting om mig, og så angriber det mandsdominerede cast fra ’Silicon Valley’«.

Miller fortæller også om sin frustration over, hvor hurtigt rygter spredes på internettet: »Jeg mener generelt, at internettet er ved at gøre verden til en skolegård, hvor alle rygter med det samme bliver accepteret som sandhed. Der er ingen retssal. Hver gang man kommer med sådan nogle beskyldninger, bevæger man sig ind i en svær gråzone, fordi der ikke er nogle reelle beviser, men ligegyldigt hvad elsker folk at mobbe, og det er nemt at ride med på en bølge«.

Læs også: Seks uimodståeligt sjove klip med T.J. Miller

Læs også: T.J. Miller tror ikke, han vil blive savnet på ‘Silicon Valley’-settet – »Jeg er en mindre sjov udgave af Erlich Bachman«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af