’Silicon Valley’-holdet forklarer, hvorfor T.J. Miller forlod serien

’Silicon Valley’-holdet forklarer, hvorfor T.J. Miller forlod serien
T.J. Miller i 'Silicon Valley'.

Vi har længe vidst, at T.J. Miller ikke vender tilbage til komedieserien ’Silicon Valley’, hvor han ellers har været en fanfavorit i rollen som tech-nørdernes ubehøvlede husvært Erlich Bachmann. Efterfølgende gjorde han det klart, at hans forhold til showrunner Alec Berg ikke havde været det bedste.

I et længere interview med The Hollywood Reporter fortæller seriens bærende kræfter nu i flere detaljer, hvorfor Miller endte med at forlade serien.

Det var bestemt ikke en overraskende beslutning, for gennem længere tid havde Miller været lidt af en byrde for resten af holdet. Interviewpersonerne, som tæller skuespillerne Thomas Middleditch, Martin Starr, Kumail Nanjiani og Zach Woods, instruktør og manuskriptforfatter Mike Judge samt førnævnte Alec Berg, er ikke meget for at blive citeret, men de beretter, at Miller alt for ofte var påvirket af alkohol og stoffer under optagelserne. Nogle gange dukkede han slet ikke op.

»Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan finde ud af, at en person ikke har lyst til at lave serien længere«, fortæller Judge.

»Og det er ikke sjovt at arbejde med nogen, som ikke gider være der. Specielt når vedkommende er én af de vigtigste personer. Man har en masse crew-medlemmer og statister og folk, som ikke bliver betalt lige så meget. De møder alle op før kl. 7, og så må de sige ’Nå, okay, vi kommer ikke til at optage i dag«.

Miller kom flere gange for sent til skuespillernes fælles manuskriptlæsninger, og han faldt ofte i søvn mellem optagelser, så holdet måtte vække ham.

Selvom alle var enige om hans umiskendelige talent, besluttede Judge, Berg og producerne, at han måtte blive skrevet ud af serien. De foreslog T.J. Miller, at han kunne medvirke i tre afsnit af femte sæson, så hans karakter ville få en ordentlig afsked, men det takkede han nej til, hvorfor fjerde sæson blev hans sidste.

»I virkeligheden er jeg ikke altid høj, som Erlich er. Og det her vil komme bag på jeres læsere, men jeg er ikke påvirket, når jeg arbejder, for det kommer i vejen for comedy«, udtalte Miller efterfølgende til The Hollywood Reporter.

»Det, der skete var, at jeg hele tiden var ude at lave stand-up, selv hvis det betød, at jeg kun fik tre timers søvn. Så mit problem er, at jeg presser mig selv for meget«.

’Silicon Valley’s femte sæson kommer på HBO Nordic 26. marts.

Læs også: Det skal du streame i marts: Natalie Portman i ventet sci-fi-gyser, ’Under sandet’-instruktørs Hollywood-debut og Bill Hader som lejemorder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af