T.J. Miller tilsviner ‘Silicon Valley’-showrunner efter exit fra serien

T.J. Miller tilsviner ‘Silicon Valley’-showrunner efter exit fra serien

Sidste afsnit af fjerde sæson ‘Silicon Valley’ er i luften hos HBO, og det bliver samtidig det sidste, vi ser til T.J. Millers højtelskede karakter Erlich Bachman.

Miller har besluttet at forlade serien og kalder det selv i et interview med The Hollywood Reporter et »breakup«, om end et rimeligt forsonligt af slagsen. Miller har ikke følt, at Erlich er essentiel for serien mere, og han så slutningen på den aktuelle sæson som en god mulighed for at komme videre.

Den bramfri komiker holder sig dog ikke udelukkende på dydens politisk korrekte sti, nu hvor han siger farvel til serien, der gav ham hans store gennembrud.

Han sender nemlig lidt af en sviner i retning af Alec Berg, der er én af seriens showrunners. På spørgsmålet fra The Hollywood Reporter om, hvorvidt han talte med Berg og den anden showrunner Mike Judge om at gøre Erlich til en mere central del af Pied Piper-gruppen igen, svarede han:

»Jeg talte ikke med Alec, for jeg kan ikke lide Alec, men jeg synes, at Mike Judge og Clay Tarver (co-producer) er brillante«, siger han. Han tilføjer, at han simpelthen ikke tror, folkene bag serien havde regnet med, at han ville tage sit gode tøj og gå.

»Jeg ved ikke, hvor klog Alec er. Han gik på Harvard, og vi ved alle, at de fyre er fucking idioter. Det der Crimson-skrald. De komedieforfattere i Hollywood er fucking Harvard-dimittender, og det er derfor, de er utroligt selvtilfredse«, siger han og bemærker, at der altid skal være én ting, der er meget frustrerende, når man laver tv.

»Det var Alec for mig, og jeg var det for Alec, tror jeg«.

T.J. Miller satser nu hårdt på filmkarrieren og kan snart opleves i ‘Deadpool 2’, Spielbergs ‘Ready Player One’ og som stemme i ‘The Emoji Movie’.

Læs også: Anmeldelse af ‘Silicon Valley’ sæson 4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af