Claire Underwood har taget magten i første lange teaser til ‘House of Cards’ sæson 6

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på måneden annoncerede Netflix i en kort teaser, at Kevin Spaceys karakter i ‘House of Cards’, Frank Underwood, er død i den kommende sjette sæson. Karakterens fremtid havde været uvis, da Spacey blev fyret fra Netflix efter en række anklager om sexchikane. Det efterlader Robin Wrights Claire Underwood som den altdominerende hovedperson.

Nu har Netflix udsendt den første lange teaser til den kommende sjette sæson, der også bliver seriens sidste. Selvom Frank Underwood er væk, lader det ikke til at have ændret det store ved serien. Der er stadig rigeligt med intriger og dobbeltspil.

I traileren hører man Claire sige, at hun har været præsident i 100 dage. Hun var netop blevet indsat som præsident ved afslutningen af sæson 5. Det er også i denne tidsperiode, at Frank er omkommet, selvom der ikke afsløres flere detaljer om, hvordan det er sket.

Claire lader ikke til at være synderligt knust over tabet, selvom man først ser hende græde med makeup løbende ned af kinderne. Da hun bliver ladt alene, stopper gråden med det samme, og hun kigger koldt ind i kameraet. Har Claire mon haft noget med Franks død at gøre.

Teaseren giver også det første blik på Diane Lane og Greg Kinnear som de nye karakterer Annette og Bill Shepherd. Gamle kendinge dukker dog også op, blandt andre Doug (Michael Kelly), der var Franks tro følgesvend, og ikke mindst vores egen Lars Mikkelsen som den slimede russiske præsident Petrov.

Sjette og sidste sæson af House of Cards har premiere på Netflix den 2. november.

Læs også: Robin Wright fortæller, at ’House of Cards’ var »meget, meget tæt på« at lukke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af