Ny trailer til Yorgos Lanthimos’ ‘The Favourite’ er rablende vanvittig – og sjov!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er madcap-comedy og vanvittige majestætsfruer på spil i den nye trailer til Yorgos Lanthimos‘The Favourite’, der havde premiere på Venedig-festivalen i sidste uge. Instruktøren bag gale og geniale værker som ‘Dogtooth’, ‘The Lobster’ og ‘The Killing of a Sacred Deer’ har kastet sig ud i et periodedrama, der centrerer sig om tre magtliderlige kvinder i skikkelse af ingen ringere end Rachel Weisz, Olivia Colman og Emma Stone.

Filmen udspiller sig på et stort slot i 1700-tallets England med dronning Anne (Colman) på tronen og en manipulerende Lady Sarah (Weisz) ved sin side. Med Anne som marionetdukke leder Sarah landet igennem en langvarig krig med Frankrig baseret på sine personlige interesser. Men en dag dukker Sarahs glemte kusine Abigail (Stone) op og truer Sarahs position som dronningens favorit.

Manuskriptet er skrevet af Tony McNamara og debutant Deborah Davis, og filmen markerer dermed første gang, at Lanthimos ikke selv har skrevet historien. Alligevel er der næppe tale om nogen helt almindelig kongehusfilm, som traileren også vidner om.

Filmen positionerer sig som en mulig Oscarkandidat, blandt andet på grund af sit imponerende produktionsdesign, der meget vel kunne indbringe nomineringer i håndværkskategorierne. De tre stjerneskuespillere i hovedrollerne som rablende skøre kongehusfruer er desuden med til at sætte ‘The Favourite’ på kortet. På rollelisten finder man desuden Nicholas Hoult og Mark Gatiss.

Filmen rammer de danske biografer den 24. januar 2019.

Læs også: Venedig-highlight dag 7: Natalie Portman er manisk popstjerne i nyt karrierehøjdepunkt

Læs også: Det skal du streame i september: Ventet Netflix-serie med Jonah Hill og Emma Stone, Jim Carreys comeback og ’The Wire’-skabers opfølger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af