Steve Carell vender tilbage som nyhedsvært – over for Jennifer Aniston og Reese Witherspoon

Steve Carell vender tilbage som nyhedsvært – over for Jennifer Aniston og Reese Witherspoon
Steve Carell i 'Anchorman'

Steve Carell fik sit store gennembrud på tv, først i Jon Stewarts ‘The Daily Show’, men især som Michael Scott i den amerikanske udgave af ‘The Office’.

Siden Carell forlod ‘The Office’, har han primært holdt sig til roller på det store lærred, hvor han langsomt har bevæget sig væk fra komedierne og nu primært ses i dramaer. Det har blandt andet givet ham en Oscar-nominering for ‘Foxcatcher’.

Selvom Carell for nyligt afviste en revival af ‘The Office’, vender han ifølge The Hollywood Reporter nu tilbage til tv-skærmen i et nyt projekt produceret for Apple TV. I serien, der endnu ikke har nogen titel, skal Carell spille Mitch Kessler, en tv-vært på en morgenprogram, der kæmper med at holde sig selv relevant. Carell har før spillet tv-vært i komedierne ‘Bruce Almighty’ og ‘Anchorman’, men man kan forestille sig, at denne rolle ikke bliver lige så fjollet.

På rollelisten finder man også Jennifer Aniston og Reese Witherspoon, der begge fungerer som producere på serien. Witherspoon havde stor succes som kombineret producer og hovedrolleindehaver i HBO’s ‘Big Little Lies’.

Indtil videre er den eneste instruktør tilknyttet serien Mimi Leder, hvilket tegner godt, da Leder før har instrueret intet mindre end ti afsnit af den fænomenale ‘The Leftovers’.

Selvom der hverken er annonceret en titel eller premieredato på serien, har Apple tilsyneladende allerede bestilt to sæsoner af i alt 20 afsnit, hvilket tyder på, at de virkelig tror på projektet.

Læs også: Den nye trailer til ’Beautiful Boy’ med Steve Carell og Timothée Chalamet går lige i hjertet

Læs også: Steve Carells seriemorderlook havde nær stoppet ‘The 40-Year-Old Virgin’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af