DR3’s drønpopulære ‘Doggystyle’ på vej med sæson 2

DR3’s drønpopulære ‘Doggystyle’ på vej med sæson 2
Rosemarie Mosbæk i 'Doggystyle' på DR3. (Foto: Valdemar Cold Winge Leisner, DFF)

Er du klar til mere Asta?

DR3’s måske mest polariserende unge antiheltinde vender tilbage i anden sæson af serieskaber Anna Emma Haudals ungdomshit ‘Doggystyle’, der med over en halv million streams blev en bragende succes i 2018 – og sikrede Haudal Soundvenues Fremtidspris.

I seriens første sæson fulgte vi forkælede 21-årige Asta (Rosemarie Mosbæk), der uden en klink på lommen meget modvilligt måtte vinke farvel til storbylivet i København og flytte tilbage til hjemstavnen og familien i vindblæste Odsherred (hvor instruktøren også er vokset op og bor i dag). Den bagvendte dannelsesrejse lærte Asta at værdsætte sine rødder og måske endog at finde love in a hopeless place, men gav også bolden op til flere eksistentialistiske millennial-hurdler i en nær fremtid. Og netop Astad kærlighedkvababbelser bliver centrale for anden sæson:

»Man kan forvente lidt længere afsnit, fordi jeg har brug for at kunne folde karakterernes historie lidt mere ud. Og så kommer det til at handle meget om at lykkes med kærligheden. Der kommer meget mere power på kærligheden i sæson to«, fortæller Anna Emma Haudal til DR.dk.

‘Doggystyle’ sæson 2 får efter planen premiere til efteråret.

Anmeldelse af ‘Doggystyle’: Uundværlig ungdomsserie fra allerøverste DR3-hylde får hjertet til at svømme over

Læs også: Anna Emma Haudal – »Jeg prøver at huske at spise, sove, skide og være glad – præcis som en baby«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af