Adam Sandler og Jennifer Aniston anklages for mord i ny Netflix-komedie – se traileren til ’Murder Mystery’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i 2014 fik Adam Sandler en millionkontrakt i hus til gengæld for fire Netflix-eksklusive film, og i 2017 blev aftalen forlænget med fire yderligere titler. Samarbejdet gjorde Sandler til en af sidste års bedst betalte amerikanske skuespillere, og streamingtallene har været høje, mens kvaliteten har været noget mere haltende. Specielt ’The Ridiculous 6’ fra 2015 er berygtet for sin elendighed med en Rotten Tomatoes-score på lige præcis nul procent.

I nyeste skud på Netflix-stammen genforenes Sandler med en anden velbetalt skuespiller, Jennifer Aniston, som han spillede over for i ‘Just Go with It’ fra 2011. Actionkomedien ’Murder Mystery’ følger Nick og Audrey, som tager på ferie i Europa for at pifte det sløje ægteskab lidt op. Men de vikles hurtigt ind i en uheldig affære, da de inviteres til en luksuriøs fest på en milliardærs yacht, og ejeren pludselig dør. Snart er parret mistænkt for mord, og de må kæmpe for livet (og ægteskabet) i en hektisk flugt, der faktisk ser ret underholdende ud.

Filmens manuskript er skrevet af James Vanderbilt, som blandt andet har ’Zodiac’ og ’The Amazing Spider-Man’ på cv’et, mens instruktør Kyle Newacheck tidligere har være inde over afsnit af ’Community’, ‘Workaholics’ og ’Happy Endings’ samt Netflix-komedien ’Game Over, Man!’ fra sidste år.

’Murder Mystery’ kommer på Netflix 14. juni. Se traileren herover.

Læs også: Adam Sandler har landet en rolle, der ligner et nyt karrierehøjdepunkt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af