Knapt 500.000 vrede ‘Game of Thrones’-fans kræver remake af sæson 8

Knapt 500.000 vrede ‘Game of Thrones’-fans kræver remake af sæson 8
Daenerys på krigsstien. (Foto: Helen Sloan (HBO))

OPDATERING 19.05: Underskriftindsamlingen har nu rundet 1 million støtter. 

(Spoilers for seneste afsnit ‘Game of Thrones’ forude)

Daenerys Targaryen, mor af drager og morder af uskyldige, delte ‘Game of Thrones’-fans i to lejre, da hun i det seneste afsnit, ‘The Bells’, valgte at jævne King’s Landing med jorden – og dermed ofre de uskyldige, som hun har svoret at redde fra tyraner siden dag ét.

Nu har over 450.000 vrede (forhenværende) ‘Game of Thrones’-tilhængere valgt at underskrive en online underskriftindsamling, der kræver, at sæson 8 bliver genindspillet med »kompetente hovedforfattere« ved roret. Det tikker i skrivende stund ind med adskillige underskrifter i sekundet, der støtter op om, at »David Benioff og D.B. Weiss har vist sig at være skrækkeligt inkompetente forfattere, når de ikke har noget kildemateriale (som bøgerne) at falde tilbage på«.

Den alvorligt skuffede underskriftindsamling kommer ikke med nogle bud på, hvem der skal finansiere genindspilninger. Sikkert er det dog nok, at HBO ikke betaler gildet. Sæson 8 har kostet astronomiske 90 millioner dollars.

Også her på redaktionen har ‘The Bells’ delt vandene – dog ikke helt lige så voldsomt.

Vores faste ‘Game of Thrones’-anmelder, Rasmus Friis, gav afsnittet tre stjerner og langede først ud efter det faktum, at Drogon ud af det blå var blevet usårlig, mens han også undrede sig over, at Daenerys uden videre valgte at flambere de uskyldige indbyggere i King’s Landing.

Vores filmredaktør, Jacob Ludvigsen, kom dog senere med et forsvar for Daenerys’ ugerninger, der er blevet motiveret gennem adskillige sæsoner – omend han også indrømmede, at Benioff og Weiss »muligvis skulle have trængt Khaleesi længere op i en krog, før hun begyndte at futte børn af, som var de småkviste på et Sankt Hans Bål«.

Det skal blive spændende at se, hvordan Daenerys forsvarer sine handlinger, når det sidste afsnit ‘Game of Thrones’ løber over skærmen natten til mandag.

Læs også: Vores største håb for ‘Game of Thrones’-finalen

Læs også: De største spørgsmål før den store ‘Game of Thrones’-finale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af