Meryl Streep, Gary Oldman og Antonio Banderas tackler kæmpeskandale med humor i Steven Soderberghs ’The Laundromat’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det ene øjeblik instruerer Steven Soderbergh en psykologisk thriller og et Netflix-sportsdrama skudt på en iPhone. Det næste laver han store Hollywood-produktioner med A-liste-skuespillere.

Med ’The Laundromat’ kaster den amerikanske instruktør sig over en Netflix-film om Panama-skandalen, og den nye trailer giver os massive ’The Big Short’-vibes.

I ’The Laundromat’ møder vi Meryl Streep som enken Ellen Martin. Hun sætter sig for at afsløre en massiv hvidvaskningsskandale med hovedsæde i Panama. I front for dette foretagende finder vi Jürgen Mossack (Gary Oldman) og Ramón Fonseca (Antonio Banderas). Begge skuespillere virker dejligt bevidst teatralske som de skruppelløse og lidt for karismatiske finansspekulanter.

Filmen er skrevet af Steven Soderberghs mangeårige samarbejdspartner Scott Z. Burns, som også skrev ’The Informant!’, ’Contagion’ og ’Side Effects’. Burns er selv aktuel som instruktør med den mere seriøse ’The Report’.

Planen er, at filmen får premiere i en række biografer for senere at lande på Netflix. Det er ikke den eneste Netflix-titel, som køres i stilling på denne måde i år. Store titler som Martin Scorseses ’The Irishman’ og Noah Baumbachs ’Marriage Story’ kommer også forbi det store lærred først. Denne taktik gør, at filmene bliver kvalificerede til at deltage i Oscar-kapløbet, som vi så det sidste år med ’Roma’.

Om Soderberghs seneste værk får dansk biografpremiere, er endnu uvist, men den lander højst sandsynligt på streamingtjenesten i løbet af efteråret. Filmen får verdenspremiere ved den prestigefyldte filmfestival i Venedig. Vores udsendte på festivalen placerer den blandt sine mest ventede.

Læs også: Et alt for tidligt kig i krystalkuglen: Er en af disse 10 film den kommende Oscar-vinder?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af