Thomas Vinterbergs ‘Druk’ med Mads Mikkelsen er nu vel undervejs – se første billede fra filmen

Thomas Vinterbergs ‘Druk’ med Mads Mikkelsen er nu vel undervejs – se første billede fra filmen
Thomas Vinterberg under Cannes-festivalen i 2016. (Foto: Andreas Rentz/Getty Images)

Optagelserne til Thomas Vinterbergs nye film, den stjernespækkede ‘Druk’, blev udskudt to uger, efter instruktøren blev ramt af en ubærlig tragedie, da hans datter omkom i en bilulykke.

Men omstændighederne til trods er det lykkedes Vinterberg og hans hold at få filmen i kassen over sommeren, klipningen er nu i fuld gang, og i dag kan Zentropa så offentliggøre første billede fra filmen. Her ses de fire hovedrolleindehavere, spillet af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe, på en restaurant, hvor de udtænker det eksperiment, der sætter handlingen i gang:

De fire gymnasielærere beslutter sig for at afprøve teorien om, at mennesket er født med en halv promille for lidt, i virkeligheden. De opnår hurtigt flotte resultater i undervisningen på deres gymnasium, ligesom særligt Martin (Mikkelsen) får ny vind i sit fastkørte ægteskab. Men det øgede alkoholindtag kommer naturligvis også med visse slagsider.


Thomas Vinterberg
har skrevet ‘Druk’ sammen med Tobias Lindholm, og ud over de fire ovenstående herrer er også Maria Bonnevie, Susse Wold og Helene Reingaard Neumann på rollelisten.

Den forventes af få dansk premiere 27. august næste år og er allerede solgt til mere end 30 lande.

Det første billede fra Thomas Vinterbergs ‘Druk’. (Foto: Henrik Ohsten)

Læs også: Thomas Vinterberg efter ‘Kursk’ – »Det er en rejse indad, der starter nu«

Læs også: Interview med Mads Mikkelsen – »Jeg tror bare, det er en midtvejskrise«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af