Octavia Spencer og Aaron Paul fører an i ny krimiserie fra Apple TV+ – se traileren til ‘Truth Be Told’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Truth Be Told’, en kommende krimiserie fra Apple TV+, udspiller sig som en slags omvendt ‘Serial’. Her går truecrime-podcasteren Poppy Parnell (Octavia Spencer) langsomt i spåner, da hun får mistanke om, at Warren Cave (Aaron Paul), manden hun fik dømt for mord, rent faktisk er uskyldig.

I første trailer til den stjernespækkede spændingsserie ser vi, hvordan Poppy desperat prøver at finde frem til sandheden, mens hendes nagende samvittighed bliver mere og mere påtrængende. Hendes videre efterforskning graver både op i udfordringer omkring race, medier og retten til privatliv.

‘Truth Be Told’ er skabt af Nichelle Tramble Spellman, der var producer og forfatter på ‘The Good Wife’. Serien får premiere på Apple TV+ den 6. december og er en af mange satsninger fra den nyslåede streamingtjeneste, som bliver lanceret 1. november.

I 2017 annoncerede Apple, at de ville bruge 1 milliard dollars på originalt indhold, som ud over indeværende serie også tæller blandt andet ‘The Morning Show‘ med Jennifer Anniston og Reese Witherspoon, Steven Spielbergs antologiserie ‘Amazing Stories’, fantasyserien ‘See‘ med Jason Momoa og M. Night Shyamalans gyserserie ‘Servant‘.

Senest har Steven Spielbergs tredje kapitel i ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’-sagaen fået grønt lys under titlen ‘Masters of the Air’.

Læs også: Apple lancerer kæmpe streamingsatsning med Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jason Momoa m.m.fl. – se første teaservideo

Læs også: De 50 bedste serier de seneste 20 år

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af