Se Rudi Køhnke i hypnotiserende teaser til den danske horror-thriller ’Victim of Love’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er langt mellem snapsene, når det kommer til eksperimenterende horrorfilm herhjemme. Det lader den debuterende instruktør Jesper Isaksen dog til at råde bod på med sin debutfilm ’Victim of Love’.

I filmen møder vi Charly, der er på jagt efter sin amerikanske kæreste, som på mystisk vis forsvandt under en ferie i Danmark. Han beslutter sig for at tage tilbage til København for at løse mysteriet, som hverken det amerikanske eller danske politi har kunnet løse. Efterhånden som handlingen skrider frem, bliver Charly og publikum suget mere og mere ind i et mørkt og psykedelisk univers.

I rollen som Charly finder vi Rudi Køhnke, der senest var aktuel i DR3-serien om hans kamp mod angsten, ‘Rudi er bange’, og som en ung udgave af Christian d. 4. i sidste års ’Christian IV – Den sidste rejse’.

Når man ser den et minut lange teasertrailer til ’Victim of Love’, er det første, man bider mærke i, at der i den grad er skruet op for 80’er-æstetikken med et lækkert synth-score og skrappe røde neonfarver a la Nicolas Winding Refns senere værker.

Der er da også en række tråde, som kan trækkes tilbage mod ’Pusher’- og ‘Drive’-instruktøren. Isaksens film er nemlig colorgradet af Norman Nisbet, der blandt andet arbejdede på ’The Neon Demon’, mens komponist Julian Winding (’The Neon Demon’ & ’Too Old To Die Young’) har komponeret sangen ’Bleed for it’, som optræder i filmen.

Jesper Isaksen har i en pressemeddelelse udtalt, at »filmen er ulig nogen anden dansk film, du nogensinde har set«. Det er store ord, som forhåbentlig bliver indfriet, når ’Victim of Love’ bliver vist på dette års Weekend-udgave af CPH PIX 16. november.

Læs også: ‘The Lighthouse’ og Shia LaBeouf fører an for den nye CPH PIX-festival Weekend – se hele programmet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af