’The Batman’-castingrygter: Colin Farrell og Andy Serkis på tale til rollerne som Pingvinen og Alfred

’The Batman’-castingrygter: Colin Farrell og Andy Serkis på tale til rollerne som Pingvinen og Alfred
Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Casting-rygterne, der omgiver Matt Reeves’ kommende ’The Batman’, fortsætter ufortrødent med at kaste flere og flere spændende navne af sig. Et af de seneste nye navne på den potentielle rolleliste er Colin Farrell, der ifølge Deadline er på tale til rollen som superskurken Pingvinen – Gothams selverklærede ’Gentleman of Crime’ (som de fleste måske allerbedst husker personificeret af en dybt traumatiserende Danny DeVito i Tim Burtons ’Batman Returns’ fra 1992).

Farrell gøres på rygtebørsen selskab af Andy Serkis, som Reeves efter sigende har udset sig til rollen som Bruce Waynes trofaste butler, Alfred Pennyworth. Pennyworth har tidligere været skildret af blandt andre Michael Caine og Jeremy Irons.

Farrell og Serkis vil, hvis de ender med at slå en fornuftig handel med Warner Bros. af, gøre et fornemt firkløver bestående af Robert Pattinsons Batman, Zoe Kravitz’ Catwoman, Jeffrey Wrights politikommissær Gordon og Paul Danos Gækkeren selskab.

Der tages efter sigende hul på ’The Batman’-produktionen i begyndelsen af det nye år, mens den foreløbige premieredato på filmen lyder den 25. juni 2021.

Læs også: Disse film skal du streame i november – tre en halv times Scorsese og Timothée Chalamet i ringbrynje

Læs også: ‘Joker’-instruktør Todd Phillips maner tvivl omkring kontroversiel scene i jorden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af