Dokumentar om Peter Madsen får premiere på Netflix og Sundance-festivalen

Dokumentar om Peter Madsen får premiere på Netflix og Sundance-festivalen
'Into the Deep'. (Foto: Plus Pictures)

Før mordet på Kim Waal arbejdede Peter Madsen som mekanikeren med tilnavnet Raket-Madsen på sit værksted, hvor han, udover en ubåd, byggede på en rumraket, han håbede ville kunne sende ham ud i rummet en dag. Den fortælling kunne man i sin tid høre fortalt i Third Ear-podcasten ’Livet på Mars’.

Ligeledes fulgte den australske dokumentarist Emma Sullivan hans værkstedseksperimenter tilbage i 2016, året op til mordet på Kim Wall i august 2017.

Det er blevet til dokumentarfilmen ’Into the Deep’, hvor livet på Madsens værksted følges før og efter mordet. Her havde han en gruppe unge arbejdere ansat, hvis forståelse for lederens sande væsen dæmrer efter mordet.

Dokumentarfilmen får prestigefyldt premiere på Sundance-festivalen i januar næste år og kan efterfølgende ses på Netflix.

Filmen er produceret på det danske produktionsselskab Plus Pictures af Mette Heide, der før har stået bag den Emmy-nominerede Netflix-dokumentar ’Amanda Knox’, som fik fem stjerner af vores anmelder, samt Sundance-vinderen ’The Queen of Versailles’, der var på vores liste over årtiets bedste dokumentarer.

Samtidig kan vi også se frem mod Tobias Lindholms kommende serie ‘Efterforskningen’ med Pilou Asbæk og Søren Malling, der handler om politiarbejdet i kølvandet på det grusomme mord.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af