Daniel Radcliffe vågner op med pistoler sømmet på hænderne i første trailer til ’Guns Akimbo’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2018 dukkede nogle mærkelige billeder op på internettet: Harry Potter stod på åben gade med et dyrisk udtryk i ansigtet, iført boxershorts, morgenkåbe og bjørnefødder og med to pistoler sømmet fast til sine hænder. Hvad der foregik der? Det får vi svaret på nu.

I den første trailer til newzealandske Jason Lei Howdens bizarre gaming-film ’Guns Akimbo’ møder vi Miles (Daniel Radcliffe), en doven spilprogrammør, hvis største ambition er at være sofakartoffel. Hans rolige tilværelse bliver dog på brutal vis taget ud af hænderne på ham – bogstavelig talt – da han en morgen vågner op med to pistoler sømmet fast til håndfladerne. Miles har nu 24 timer til at vinde over verdens førende morder i et gigantisk IRL-skydespil kaldet ’Skimz’.

Miles’ inkompetence som diskret sniper giver vist næsten sig selv. Radcliffes komiske timing og til tider hudløse sans for selvironi lader til at passe som fod i hose til rollen som en maksimalt forvirret anithelt. Radcliffes roller har efter Harry Potter-franchisens afslutning i 2011 stået på indieprojekter og en generelt god sans for kvalitet.

’Guns Akimo’ minder for eksempel på sin vis en del om skuespillerens rolle i den sorte komedie ’Swiss Army Man’ og serien ’Miracle Workers’ akavede humor, men lader derudover til at udspille sig i et helt andet tempo, end hvad man de seneste år har kunnet se Radcliffe i.

’Guns Akimbo’s plot ligner dog lidt noget, vi har set før. Især taget i betragtning af at der inden for det seneste års tid er kommet en del spil-film på markedet med blandet held, som ’Truth or Dare’,’Countdown’, ’Jumanji: Into the Jungle’ og den kommende ’Free Guy’ med Ryan Renolds.

’Guns Akimo’ får amerikansk premiere 28. februar – det er endnu uvist, om den kommer til Danmark.

Daniel Radcliffe i ‘Guns Akimo’ (foto: Altitude Films)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af