Rebel Wilson og James Cordon kastrerede (igen!) sig selv i ‘Cats’-satire på Oscar-scenen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvfølgelig måtte der komme en ‘Cats’-reference på scenen under årets Oscar-show og selvfølgelig skulle den leveres af ‘Cats’-stjernen (alt er relativt i dén sammenhæng) Rebel Wilson. Som dog ingenlunde formåede at spinde (sorry) bare halv så vittig satire over det 21. Århundredes måske mest absurde filmoplevelse som hun gjorde som presenter ved BAFTA-uddelingen i sidste uge.

Wilson og ‘Cats’-kollegaen James Corden spankulerede ellers ind på podiet iført tilpas komiske kattekostumer og sjusket makeup for at præsentere Oscar’en for bedste visuelle effekter (but of course) med en joke om, at de selvsagt kender alt til vigtigheden af dén kategori (‘Cats’ nåede som bekendt at blive sendt i biograferne med katastrofalt halvfærdige effekter, inden filmstudiet hastigt fik sendt en ny version i omløb). Men det var så også dét for morsomhederne, hvorefter de to komikere tjattede misseagtigt til mikrofonen i hvad der aldrig vil kunne konkurrere med hedengangne grumpy cat på selv en halvskidt Youtube-dag.

Var det seriøst det bedste, Akademiet kunne skrive til duoen? Øv, for en kedelig kattejammer.

Se også: Her er højdepunkterne fra nattens Oscar-show

Læs kommentaren: Hvordan en sydkoreansk film kunne vinde Hollywoods elskede Oscar-pris

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af